29 Ağustos 2008 Cuma

Bilişim Günleri'08


Yıldız Teknik Üniversitesi Bilişim Kulübü olarak Bilişim Günleri’08 etkinliğimiz için çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor.Rektörlük seçimlerinden dolayı tarihin netleştirilmesinde ufak tefek sorunlarımız vardı.Uzun bir süreçten sonra tarihimizi netleştirdik: 12-13-14 Kasım 2008


Bilişim dünyasından alanında lider firmaların katılımıyla gerçekleştirilecek olan Bilişim Günleri’08 etkinliğimizde tüm bilişim meraklılarını bir araya getiriyoruz. Alanında uzman konuşmacılardan derlenmiş oturumların yanı sıra sürpriz organizasyonların ve yarışmaların da bulunacağı etkinliğimize genç-yaşlı tüm bilişim meraklıları davetlidir. Bilişim sektörünün son yeniliklerinin de tartışılacağı bu plartforma sizleri de bekliyoruz.


Bilişim Günleri’08 ile ilgili tüm aşamaları, etkinlikle ilgili detayları, konuşmacıları ve gerçekleşecek oturumları buradan önceden öğrenebileceksiniz.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

MSi overclock gösterisini ayarlayabilirsek süper olacak!
Bu senede dönmesinler taiwan onay vermedi diye de.


Bilişim günler-** heyecanla bekliyoruz!!!!

Ahmet Dursun dedi ki...

MSI hevesli de tarih belli değildi o sorun da çözüldü..Tolqiu ile ortak yayın yapma gibi bir projemiz olabilir bilişim günleri için..Arama sonuçlarına daha fazla etkisin diye..1.yazımız sonucunda bilişim günleri yazısına biraz sonuç veriyor arama motorları ama tabi ki reklam bundan ibaret olmayacak..

TolgA Ünvermiş dedi ki...

MSI guzel olacak insallah, overclock falan... Evet ahmetdursun google alt üst etcez bilisim günleri baslıgında umarım... Biraz vakit bulsam güzel bir temayla daha okunabilir olacak blogum ama simdilik cok yogunum. Dukkanda sezonda hazırlık iste...

Ahmet Dursun dedi ki...

ya benim anlamadığım biz google'ı alt üst edeceğiz dedik, senin puan 3.5 civarından 11'e geldi benim 11'den 15'e gitti :)) sihirli bir değnek mi oldu, yoksa bir süreç sonucu mu arttı bu puan :D:D..ilginç ya..

TolgA Ünvermiş dedi ki...

Çalışmalarımızın sonucudur kardeş ne değneği yaw, bu devirde sihirli değnek falan mı kaldı :)